RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille, tai työttömyysuhan alaisille hakijoille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymään teollisuuden tuotannon eri työvaiheisiin Keuruun seudun kasvaviin metallialan yrityksiin.

TÄTÄ TYÖPAIKKAA HAETAAN RERYKOULUTUKSEN KAUTTA, täyttämällä koulutushakemus 17.9.2017 mennessä osoitteessa: www.te-palvelut.fi

RekryKoulutuksen suorittaneet tullaan työllistämään HETI koulutuksen päätyttyä Go OnJyväskylän kautta. Linjalaser Oy tarjoaa töitä särmääjälle ja laserohjelmoijalle.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujien ammatillista osaamista, jotta heillä on eväät menestyä työssä itsenäisesti ja tehokkaasti koulutuksen päätyttyä. Koulutus tullaan räätälöimään henkilökohtaisen osaamisen mukaan. Tarjotut tehtävät vaihtelevat kevyemmistä tehtävistä hieman raskaampiin tuotannon tehtäviin. RekryKoulutuksen jälkeen on myös mahdollista hakeutua työn ohessa suoritettavaan oppisopimuskoulutukseen.

Aiempi metallialan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Etsimme koulutukseen motivoituneita henkilöitä, joilla on halu kehittyä alan ammattilaisiksi! Jos olet kiinnostunut hakemaan mukaan koulutukseen, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian yllä olevan työvoimatoimiston linkin kautta!